Plast til dit projekt

Plast er ikke bare plast. Hver plasttype har sine særlige egenskaber, der stiller krav til bearbejdningsmetode, formål og funktion. Vi har et stort standardlager af teknisk plast og de mere kreative plastmaterialer. Derudover har vi et omfattende netværk af europæiske leverandører, og kan derfor skaffe netop det materiale hjem, som du ønsker.

Teknisk plast

 

Teknisk plast kaldes også konstruktionsplast og dækker en gruppe af plastmaterialer, der oftest anvendes til emner og konstruktioner, der stiller højere krav til tekniske og kemiske egenskaber som brandhæmmende, varme-og kemisk resistens, råstyrke eller mekanisk styrke.

 

Vi kan blandt andet fremstille dine emner i disse typer teknisk plast: 

 

 

Til den tekniske plast findes der et utal af tilsætninger, der tilsættes for at opnå særlige egenskaber, som kan øge eksempelvis styrke, slid, friktion, selvsmøring og antistatisk.

 

Vil du vide mere om de forskellige plasttypers tekniske egenskaber og muligheder for bearbejdning? Se mere i vores plastskema herunder.


Se plastskema

Kreativ plast


Kreativ plast dækker over en gruppe plastmaterialer, der udmærker sig ved deres visuelle og kreative kvaliteter frem for de tekniske og kemiske. Med egenskaber som farver, struktur, glans, lystransmission, UV- og vejrbestandighed anvendes kreativ plast ofte til visuel kommunikation, formgivning og design.

 

Hos Induflex kan vi fremstille dine kreative produkter i plastmaterialer som f.eks.:

 

  • PMMA [Akryl]
  • PS [Polystyren]
  • PVC [Polyvinylchlorid]
  • PP [Polypropylen]
  • PET [Axpet®]
  • PETG [Vivak®]
  • ABS [Acrylnitril-butadien-styren]
  • EVA-skum [PE-skum/skumgummi]

 

Vil du vide mere om de tekniske eller kreative plastmaterialer, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi gør din vision til virkelighed

Drag fordel af vores store erfaring med konstruktion i mange typer materialer. Vi hjælper dig gerne med tilretning af design i forhold til materialer og produktionsmetoder.

Smukke naturmaterialer

Strukturer, farver og nuancer er afgørende for at få det visuelle udtryk frem i dit brand. Med Induflex som leverandør af dine kreative projekter skal du ikke lade materialerne begrænse dig.

Miljø og bæredygtighed

Plast gør en kæmpe forskel i menneskers liv og er med til at sikre en både nemmere, mere effektiv og bedre hverdag.

Teknisk plast med høj slidstyrke i mange farver

Akryl i mange farver

Du kan få akryl i et utal af farver. Vi har som standard altid akryl i omkring 80 forskellige farver på lager i form af plader i forskellige tykkelser - klar til dit projekt.

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.