Om LSS Etikettering A/S


Danske LSS Etikettering A/S udvikler og producerer specialmaskiner til påsætning af etiketter og mærkning af primære-produkter, æsker, kasser og paller.


Med mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af etiketteringsløsninger leverer LSS brugervenligt og driftssikkert udstyr til sine mange kunder inden for blandt andet medicinal-, fødevare-, farve/lak- og kosmetikbranchen.


Etiketteringsspecialisten tilbyder et bredt produktsortiment, med alt fra enkle offline-løsninger til fuldt integrerede systemer, med specialudviklet software. Fælles for alle LSS’ løsninger er den høje kvalitet, nyeste teknologi og ikke mindst driftssikkerhed.

En etiketteringsmaskine fra LSS påfører etiketter
En etiketteringsmaskine fra LSS sætter etiketter på medicin

Maskindele i plast til etiketteringsudstyr


Siden 2019 har Induflex leveret en række forskellige maskindele til LSS’ etiketteringsudstyr, som indgår i flere af LSS’ etiketteringsløsninger. Maskindelene er fremstillet af blandt andet POM og PEHD.


Da LSS’ etiketteringsudstyr skal kunne påføre etiketter på forskellige beholdere, som for eksempel flasker, ampuller, sprøjter, æsker og malerspande, med høj præcision, har LSS høje kvalitetskrav. For at opnå denne præcision, og en ensartet påføring af etiketterne, skal overfladerne på plastdelene i maskinen være fine og skarpe.


Induflex vejleder derfor LSS i forhold til materialevalg, konstruktion og produktion af maskindelene. Induflex yder også sparring og vejledning, når det gælder de eventuelle udfordringer, der kan opstå ved de tegnede emner.


Maskindelene produceres hos Induflex, hvor de bliver fræset og drejet. Maskindelene fremstilles primært i POM. POM er nemlig et oplagt materiale til at matche kravene til maskindelenes fine overflader, som skal give minimal modstand og lav friktion.

Maskindel i hvid POM
Emne i hvid POM til LSS' etiketteringsmaskiner

LSS fortæller

”Vores løsninger skal påsætte etiketterne effektivt og ensartet med høj præcision.


For at dette kan lade sig gøre, skal alle komponenter i vores udstyr have en ensartet kvalitet og spille sammen. Maskindelene fra Induflex lever til fulde op til vores kvalitetskrav, og vi er derfor trygge ved at have Induflex som leverandør.


Når vi udvikler nye løsninger, har vi brug for kompetent sparring omkring konstruktion af plastdelene. Induflex vejleder os både om de muligheder og egenskaber, plasten har, men også omkring konstruktion af de enkelte maskindele i plast.


Der er ofte flere afdelinger involveret i processen, og vi har et godt samarbejde på tværs af forskellige afdelingerne hos os og Induflex. Det gør, at alle har en forståelse for vores kunders behov og dermed kan hjælpe os med at fremstille de bedste løsninger.”

 

Martin Sonne Sørensen,
Mechanical Engineering Manager, LSS

Maskindel i hvid POM

Specialløsninger i plast til mange industrier

Specialløsninger i plast til mange industrier

Et udvalg af bor til CNC-drejebænkene i Induflex' produktion

Teknisk plast med høj slidstyrke i mange farver

Teknisk plast med høj slidstyrke i mange farver

PEHD plast i mange farver

Vi gør din vision til virkelighed

Drag fordel af vores store erfaring med konstruktion i mange typer materialer. Vi hjælper dig gerne med tilretning af design i forhold til materialer og produktionsmetoder.

Vi gør din vision til virkelighed

Drag fordel af vores store erfaring med konstruktion i mange typer materialer. Vi hjælper dig gerne med tilretning af design i forhold til materialer og produktionsmetoder.

Designer tegner håndskitser af podier i plast med tusch

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Kundemøde hvor en sælger viser en maskindel i plast frem for en kunde hos Induflex