22.04.24

Med fokus på at udvide kendskabet til egenskaberne i de mange typer teknisk plast, afholdte vi den 17. april 2024 det første store plastseminar. Med det in mente, må vi sige, at seminaret blev afholdt med stor succes.

 

På Hagensvej 25 i Støvring skulle vores matrikel danne rammerne for et større, inspirerende plastseminar, hvor en række deltagere fra forskellige industrier kom på besøg for at få indblik i hvad teknisk plast er for en størrelse. 

 

Formålet med seminaret var at give deltagerne en dybere forståelse af anvendelsen af teknisk plast som komponenter i industrien samt at præsentere de forskellige plasttyper og de vigtige overvejelser, der bør tages i betragtning ved brug af disse materialer.

Den 17. april 2024 afholdte Induflex deres første store plastseminar.
PEHD er et meget anvendt materiale i industrien.
Teknisk sælger Daniel B. Dam gennemgik de gennemsigtige plasttyper.

Med en lille afstikker til Byens Pølsevogn i frokostpausen, var deltagerne rundt i vores produktionsfaciliteter, hvor deltagerne fik mulighed for at se plastbearbejdning i praksis. Herefter blev der præsenteret vigtige overvejelser og pointer ved brugen af teknisk plast i forskellige applikationer.

 

Med deltagelse fra 30 personer fra forskellige industrier og en løbende dialog med deltagerne var seminaret uden tvivl en succes, som vores salgschef Rasmus H. Sørensen bekræfter:

 

- Vi er yderst tilfredse med den store interesse og engagement, som deltagerne udviste ved seminaret. Det var tydeligt, at arrangementet gav deltagerne en øjenåbner, hvilket bekræfter behovet for viden om de forskellige egenskaber ved teknisk plast. Vi ser derfor frem til at fortsætte med at afholde lignende arrangementer i fremtiden.

Byens Pølsevogn stod for frokosten.
Deltagerne fik en rundvisning i produktionen.
Teknisk plast bliver sat i kontekst til produktionen.

Nysgerrig på plastens egenskaber?

 

Med en succesfuld første runde med flere deltagere, er planen allerede at gentage successen til efteråret. Men er du allerede interesseret i at lære mere om de forskellige egenskaber ved teknisk plast, er du altid velkommen til at kontakte os

Vi tilbyder både at invitere dig og dine kolleger ud til vores faciliteter eller komme på besøg hos jer. Alt efter hvad der passer jer bedst. 

 

Book et unikt plastseminar med vores specialister allerede i dag. De står klar til at skræddersy et seminar, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed, behov og krav.