Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området. Mere end 30 års erfaring, et hold af specialiserede og dedikerede medarbejdere plus en teknologisk topmoderne maskinpark gør os i stand til at source, designe, vejlede, konstruere, producere, pakke og distribuere emner af enhver type. Så de matcher både dine behov og visioner; og sikrer, at du kun behøver at handle ét sted.
Maskindele i teknisk plast som PEEK, POM og nylon.

Vi laver dine specialløsninger i plast, natur- og kunststoffer

 

Vi gør ikke så meget i standard hyldevarer. For os er det sparring med dig som kunde, værdiforædling og produktudvikling, der gør forskellen. Vi er ikke bange for at udfordre hverken gængse metoder eller nye idéer, og det har mange det rigtig godt med – for det kommer der som regel bedre resultater ud af.

 

Industriel fleksibilitet = Induflex


Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Induflex. Første del af ordet henviser til det ”industrielle” og anden del til vores ”fleksibilitet”. Det sidste er blevet et varemærke for os. Ingen opgave har nogensinde været for lille, eller stor for den sags skyld, og vi er til rådighed og klar til at rykke 24/7.


Vi tror på samspillet mellem mennesker og teknologi, og vi tror på ydmyghed. Vi er til for alle, og hvis blot du kan definere, hvad det forventede slutprodukt skal være, så er vi klar til at investere tid og ressourcer i at finde en løsning.

 

Plast er vores passion

 

Plast er vores passion. Og vi ser det som en del af vores rolle at sætte fokus på materialets fordele og muligheder. Herunder genanvendelsesmuligheder og bæredygtighed, til glæde for både jer, Induflex og verden omkring os.

Kran henter plastplade i Induflex' automatiske pladelager
En industritekniker tager en plaststang ud fra en reol med stænger.

Kunder i mange brancher


Vores kunder er lige så mangfoldige som de kundetilpassede løsninger, vi leverer. De holder os på stikkerne og gør vores hverdag (endnu) sjovere. Vores motto var i mange år ”if you can think it, we can create it”, og det er ikke helt ved siden af. Vi tager gerne mod en udfordring, og vi kan næsten altid finde en optimal løsning, som tilgodeser kundens forventninger til egenskaber, design og materialevalg.

 

Vi er stolte over at kunne opfylde mange af de krav, vores kunder stiller til f.eks. FKM og sporbarhed. Med afsæt i håndværk, kvalitet og rådgivning er vi derfor en anerkendt samarbejdspartner for kunder inden for blandt andet medicinalindustrien, fødevareproduktion, industri, elektronik, automation, belysnings- og instore-design.

Laserhal med tre laserskærer og akryl hos Induflex i Støvring
Et møde hos Induflex, hvor deltagerne snakker om plastemner.

Mere end 45 kompetente medarbejdere


Induflex består af mere end 45 skarpe medarbejdere, som hver især arbejder med de forskellige facetter inden for produktion af både tekniske og kreative emner.

 

Blandt medarbejderne finder du en lang række specialister inden for design, konstruktion, materialevalg, konvertering fra stål til plast, teknisk plast, visuelle løsninger og meget mere.

 

Vores medarbejdere er selve kernen i Induflex, for selvom vi kan automatisere, og i vid udstrækning også gerne gør det, så udgør det menneskelige håndelag og deres viden, den markante forskel, som giver vores løsninger den særlige kvalitet og finish, du som kunde, kan forvente at få hos Induflex.

Industritekniker skifter plade på en laserskærer med klar akryl
En hvid maskindel i plast fræses ud i en fem-akset fræser.

Maskiner til alle opgaver


Med Induflex får du en leverandør, der har maskinerne til at udføre din opgave til perfektion.

 

Vores alsidige maskinpark, rummer blandt andet Nordeuropas største kapacitet inden for laserskæring. Vi har solid erfaring med prægning, fræsning på plotter, laserskæring og -gravering, CNC-fræs og -drej, vandstråleskæring, varmebukning samt digitalprint og montage.

 

I videoen herunder kan du se de forskellige bearbejdningsmetoder.

Vi går ikke ned på udstyr og opdaterer og udvider løbende maskinparken. Du kan derfor trygt regne med, at vi med stor sikkerhed har maskinerne til at varetage langt de fleste opgaver inden for bearbejdning af plast, kunststoffer og naturmaterialer.

 

Vores værdier


I alt hvad vi gør, arbejder vi efter vores værdier, som er:

 

  • Løsningsorienteret
  • Ærlighed
  • Humør
  • Engagement
  • Great teamwork
  • Nærvær

 

Skal vi realisere din idé?


Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

 

Du er altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på telefon eller mail og få en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Vi leverer kundetilpassede plastløsninger til kunder i mange forskellige industrier

Plast er vores ekspertise, men vi bearbejder også mange andre materialer

Plast er vores ekspertise, men vi bearbejder også mange andre materialer

Kran henter plastplade i Induflex' automatiske pladelager