Om InVentilate

 

InVentilate i Ikast udvikler og leverer førsteklasses decentrale ventilationsanlæg til byggebranchen i Danmark og resten af Europa.

 

Et af InVentilates systemer er MicroVent, et indbygget ventilationssystem, som diskret indbygges direkte i facaden uden rørføring.

InVentilate fortæller

”Vi var blevet anbefalet Induflex af en af vores leverandører, så da vi stod overfor udviklingen af et nyt decentralt ventilationsprodukt, tog vi fat i dem.

 

Opgaven var at udvikle en coverløsning, som passer til vores MicroVent-serie, der gør det muligt at montere vores systemer over vinduet. Løsningen skulle have et diskret visuelt udtryk, da ventilationssystemet er integreret i facaden over vinduet uden rørføring.

 

Ud fra vores ønsker til udseendet på coverløsningen drøftede vi forskellige materiale- og designforslag med Induflex. I denne fase fik vi testemner i løbet af blot få dage, hvilket gjorde udviklingsfasen betragtelig hurtigere. Efterfølgende har vi haft flere indbringende møder med Induflex’ salgs- og produktionsafdeling for at skræddersy den helt rigtige løsning til en fornuftig pris.

 

Vi er blevet utrolig glade for resultatet. Vi har haft en god dialog med Induflex igennem hele processen, og vi kan varmt anbefale Induflex. Vi har efterfølgende gået i dialog med Induflex om andre opgaver, hvor vi igen oplever god rådgivning samt service og korte leveringstider.”

 

Sebastian Jacobsen

 

Udviklingsingeniør, InVentilate

Vindue med indbygget ventilationssystem

Specialdesignet coverløsning fra Induflex

 

I samarbejde med InVentilate har Induflex udviklet og leveret en coverløsning til InVentilates ventilationsserie MicroVent, som på diskret vis indkapsler ventilationsenhederne, så systemet diskret kan indbygges direkte over et vindue.

 

Da coverløsningens design er afgørende for udseendet af det endelige produkt, valgte InVentilate i samarbejde med Induflex at producere coverløsningen af en række speciallavede komponenter i materialerne Ibond® og opskummet PVC.

 

Coverløsningen er designet, så bearbejdningsprocessen er meget effektivt. Dette sikrer hurtig levering i høj kvalitet – til glæde for både InVentilate og Induflex.

Hvidt vindue med indbygget ventilationssystem med speciallavet coverløsning

Vi gør din vision til virkelighed

Induflex er din one-stop-shop. Vi er med dig hele vejen fra design, konstruktion og produktion til montage, pakning og distribution.

Vi gør din vision til virkelighed

Induflex er din one-stop-shop. Vi er med dig hele vejen fra design, konstruktion og produktion til montage, pakning og distribution.

Montagemedarbejder er klar til at hjælpe med at give det sidste finish

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Your comment

Tre sælgere hos Induflex diskuterer detaljer på en teknisk tegning af et plastemne til en kunde