19.12.23

For at styrke sin position i markedet og imødekomme fremtidige krav fra kunderne, udvider Induflex bestyrelsen med Anne Hedegaard, der kommer med stor erfaring med ESG-arbejde og forretningsudvikling.

 

Med henblik på at fastholde momentum og udforske nye horisonter har Induflex valgt at udvide sin bestyrelse med en erfaren erhvervsprofil. Ind kommer Anne Hedegaard, der bringer en unik forståelse for ESG-initiativer samt mange års erfaring fra bestyrelsesposter i brancheorganisationer inden for bæredygtighed i byggeriet i Danmark. Erfaringer, som bliver vigtige for at styrke Induflex' fremtidsprofil og position på markedet.

Anne Hedegaard er nyt bestyrelsesmedlem hos Induflex.

De grønne ambitioner og kravene i lovgivningen stiger i disse år, hvilket gør det vigtigt at være på forkant som underleverandør. Det kræver dog en vis erfaring, og selvom virksomheden har fået en vis indsigt fra forløbet "Klimaklar Produktionsvirksomhed", er der behov for yderligere ekspertise på området.

 

- På trods af vores nyerhvervede indsigt må vi erkende, at bæredygtighed og ESG-initiativer er komplekse. Derfor søgte vi en profil, der kunne tilføre os nye dimensioner. I Anne har vi fået netop det. Hun kommer med en solid erhvervsprofil og stor indsigt i ESG-arbejdet, som bliver essentiel for at holde os på forkant, forklarer Rico Larsen, direktør hos Induflex.

Med udvidelsen består bestyrelsen af Rico Larsen, Vicki Larsen, Lis Larsen, Torben Simonsen og Anne Hedegaard.

Nye kompetencer tilfører værdifuld ny dynamik

 

Anne Hedegaards ekspertise stammer fra en anden sektor end plastindustrien, og det er netop dette udefrakommende perspektiv, der tilfører en værdifuld dynamik til Induflex. Målet er at tage virksomheden til det næste niveau indenfor ESG, hvori der også er klargøring til de kommende års udrulninger af klimakrav for at højne konkurrenceevnen.

 

- Induflex har allerede gjort et betydeligt stykke arbejde internt og har et solidt fundament at bygge videre på takket være deres tidligere initiativer. Derfor er strategien at fortsætte med at fokusere på dataindsamling, hvorfra vi kan udvikle vores værdikæde og styrke forretningen hele vejen igennem. Derfra kan vi analysere og sætte mål, der kommer til at styrke forretningen på kort og langt sigt, fortæller Anne Hedegaard.

 

Anne Hedegaard kommer til at spille en central rolle i virksomhedens bestyrelse sammen med direktør Rico Larsen, stifter Lis Larsen, bestyrelsesformand Torben Simonsen og bestyrelsesmedlem Vicki Olsen Larsen.