Persondatapolitik

Som kunde hos Induflex A/S betror du os dine oplysninger. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi behandler, og vi sikrer os, at vi lever op til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (Databeskyttelsesforordningen), Databeskyttelsesloven, Markedsføringsloven og de til enhver tid gældende love i Danmark.


Dataansvarlig

 

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring


induflex@induflex.dk

www.induflex.dk
www.pmma.dk
www.polycarbonat.dk


Kunde hos Induflex A/S

 

Når du er kunde hos Induflex A/S, indhenter vi en række data om din virksomhed og kontaktpersoner.
Induflex A/S indsamler og behandler alene almindelige personoplysninger, herunder oplysninger om:

 

  • Virksomhedens fulde navn og CVR-nummer
  • Virksomhedens fakturerings- og leveringsadresse
  • Virksomhedens hovedtelefonnummer
  • Virksomhedens hovedmail
  • Virksomhedens mail til modtagelse af fakturaer
  • Kontaktpersoners mail og/eller telefonnummer

 

Formål

 

Induflex A/S anvender dine persondata til at administrere kundeforholdet, håndtere garantiforpligtigelser, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, løbende samhandel samt til statistiske formål.

 

Videregivelse af persondata

 

Vi videregiver alene dine persondata til underdatabehandlere i det omfang, det er nødvendigt for at overholde den med dig indgåede aftale. Vi sælger ikke dine persondata. I nogle tilfælde videregiver vi udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der har behov for at benytte oplysningerne med henblik på at kunne holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer.

 

Sletning

 

Vi opbevarer alene dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt eller er foreskrevet i lovgivningen herom. De registrerede persondata opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i 5 år, jfr. Regnskabslovens regler herom. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for, at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.


Indsendelse af kontaktformular

 

Når du udfylder kontaktformularen, beder vi om:

 

  • Firmanavn
  • CVR-nr.
  • Postnummer
  • Land
  • Kontaktnavn
  • Telefonnummer
  • Mail

 

Ved at sende en henvendelse gennem kontaktformularen gives der accept til, at vi må benytte dine oplysninger til at kontakte dig med tilbagemelding på din henvendelse.

Vi hverken sælger, overdrager eller videregiver dine persondata til tredjepart.

Vi bestræber os på kun at gemme dine oplysninger, så længe disse er relevante. Vi gemmer alene postnummer og land til statistiske formål.


Cookies

 

Induflex A/S’ hjemmeside anvender cookies. En cookie er en fil, som gemmes på din computer, således at hjemmesiden kan genkende computeren næste gang, den besøger vores hjemmeside. Cookies er små ufarlige tekstfiler, som ikke kan sprede computervirus eller på anden måde forvolde skade. Formålet med cookies er at hjælpe hjemmesiden med at identificere brugeren for dermed at give en mere effektiv brug af sitet og give brugeren en bedre oplevelse.

 

Vores hjemmeside anvender cookies til følgende formål:


Session cookie, der identificerer dig som bruger i løbet af den tid, du er på sitet. Denne cookie slettes efter et år.

 

Analytics cookie, der anvendes til at måle, hvilke sider og elementer der tilgås på vores hjemmeside. Vi bruger Google Analytics til at indsamle statistik, som anvendes til at forbedre sitet. Denne cookie slettes efter 2 år.

 

Såfremt du ønsker at slette eller helt at undgå cookies, finder du information og vejledninger her:
minecookies.org


Dine rettigheder

 

Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt i, hvad vi har registreret på dig, gøre indsigelser mod behandlingen eller bede om at blive slettet i henhold til reglerne i Databeskyttelsesforordningen. Du skal dog være opmærksom på, at det altid er gældende lovgivning, der er afgørende for, at du kan få ændret og/eller slettet dine oplysninger.

 

Henvendelser vedrørende dine rettigheder kan rettes til induflex@induflex.dk.


Klagemuligheder

 

Skulle du mod forventning føle, at vi ikke har behandlet dine personoplysninger korrekt, må du meget gerne kontakte os, så vi kan rette op på det: induflex@induflex.dk.

 

Du kan også klage til Datatilsynet: Klageformular.
Du kan læse mere om dine muligheder her: Klag til Datatilsynet.

Materialer til dit projekt

Plaststænger i sort POM på Induflex' lager i Støvring

Vi gør din vision til virkelighed

Induflex er din one-stop-shop. Vi er med dig hele vejen fra design, konstruktion og produktion til montage, pakning og distribution.

Laserskærer skærer i akryl hos Induflex