Serieproduktion af plastemner

Er du på udkig efter en pålidelig partner til serieproduktion af dine plastemner? Hos Induflex er vi specialister i serieproduktion af plastemner i større serier. Med vores topmoderne maskinpark kan vi sikre dig en hurtig og præcis produktion af dine emner.

Hvad er serieproduktion?

 

Når der snakkes produktion af større serier, så varierer det typisk fra virksomhed til virksomhed. Men hos Induflex handler serieproduktion om alt fra 10 til 10.000 emner. Mulighederne herimellem afhænger dog af spåntiden og kompleksiteten af det givne emne.

 

Klargjort til serieproduktion

 

Hos Induflex handler det om at have en toptunet maskinpark. Derfor investerer vi løbende i vores produktion for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

 

Med vores CNC-fræsere, CNC-drejere og cobots (kollaborative robotter) kan vi sikre en effektiv og præcis produktion af dine emner i plast, uanset størrelse og kompleksitet.

 

Vores cobots kan indgå og omstilles til flere af vores maskiner, hvilket betyder, at de kan håndtere større serier, når vi andre er gået hjem. Derfor kan du forvente en hurtigere produktion af dine emner i teknisk plast, når du skal have produceret større serier.

Dispenseringssnegle i hvid FKM plast er netop produceret
PTA benytter sig af vores cobots.

Fordelene ved serieproduktion

 

Serieproduktion hos Induflex tilbyder en række fordele for vores kunder. Vores automatiserede produktionsmetoder garanterer en konsekvent kvalitet og pålidelighed, uanset størrelsen på din ordre.

 

  • Lavere produktionsomkostninger: Serieproduktion muliggør optimerede processer, stordriftsfordele og reduceret spild, hvilket resulterer i lavere omkostninger pr. enhed.

 

  • Hurtigere leveringshastighed: Automatisering af vores produktionslinjer gør det muligt at producere større mængdeenheder på et program uden at gå på kompromis med nøjagtighed eller kvalitet, hvilket sikrer reducerede leveringstider.

 

  • Skalerbarhed og fleksibilitet: Serieproduktion giver virksomheder mulighed for at positionere sig for fremtidig vækst og skalerbarhed. Etablerede produktionsprocesser og forsyningssystemer muliggør hurtig reaktion på stigende efterspørgsel og udvidelse af produktionskapaciteten efter behov.
Et rullebord med sorte maskindele med indgraverede tal.
Større serieproduktion af PTFE emner.

Større serier = Tættere samarbejde

 

Når vi går ind i serieproduktion med vores kunder, handler det ikke blot om at levere et produkt - det handler om at etablere et tæt partnerskab. Hos Induflex stræber vi efter at være din pålidelige samarbejdspartner gennem hele processen, helt fra designfasen, hvis nødvendigt, til den endelige produktion.

 

Vi tror på, at ved at kombinere vores specialistviden med din virksomheds unikke vision og behov, kan vi opnå de bedste resultater. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå dine krav og målsætninger og tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.

 

Lagerførende muligheder

 

Vi tilbyder også at agere din lagerførende samarbejdspartner. Som din lagerførende samarbejdspartner kan vi opbevare dine plastemner for dig, så du altid har dem ved hånden, når du har brug for dem. Med en lageraftale skal du ikke frygte, at du skal betale for alle dine emner med det samme. Betalingen falder nemlig først, når dine emner er sendt til levering.

 

Vores dedikerede produktions- og leveringsteam arbejder effektivt sammen for at sikre hurtig levering af dine emner og imødekomme dine behov og deadlines, der er med til at spare dig tid og ressourcer.

Gennemsigtige emner i akryl pakkes af en lagermedarbejder.

Vil du vide mere?

 

Klar til at opleve fordelene ved serieproduktion hos Induflex? Kontakt vores team i dag for en personlig samtale om dine behov og muligheder. Lad os hjælpe dig med at realisere dine plastemneprojekter på den mest effektive og pålidelige måde muligt.

Vores materialer

Du kan læse mere om alle vores mange plasttyper her.

Vores materialer

Du kan læse mere om alle vores mange plasttyper her.

Induflex' lager af plader i teknisk plast i gul, hvid, sort og blå

Hvad er plastbearbejdning?

Hos Induflex er vi specialister i bearbejdning af konstruktionsplast og plast. Men hvad er plastbearbejdning?

Hvad er plastbearbejdning?

Hos Induflex er vi specialister i bearbejdning af konstruktionsplast og plast. Men hvad er plastbearbejdning?

Kvaliteten på drejet emne i hvid POM tjekkes af industritekniker

Vil du vide mere om mulighederne med serieproduktion? Udfyld formularen og bliv kontaktet.

En sælger og en industritekniker tjekker et plastemne i produktionen.