Prisudvikling på plast-halvfabrikata

Fra starten af 2021 har vi oplevet en kraftig prisstigning samt svingende leveringstider på flere forskellige plast-halvfabrikata fra vores leverandører.

Prisstigningen skyldes blandt andet en høj efterspørgsel, særligt på teknisk plast og high performance plast, og en knaphed på råvarer grundet nedsat kapacitet hos råvareproducenterne. Tilgængeligheden på råvarerne til produktion af plast er begrænset, hvilket giver et pres i hele plastindustrien verden over.


Både vi og vores leverandører løber så stærkt vi kan, for at stigningerne skal påvirke priserne på de færdigt producerede plastemner mindst muligt.


Vi vejleder som altid i materialevalg, så du får det mest konkurrencedygtige produkt i den sædvanlige høje kvalitet og til bedst mulige leveringstid.


Vi er i løbende kontakt med vores leverandører og følger udviklingen tæt.


Har du spørgsmål til specifikke materialer eller prisstigningen generelt, er du velkommen til at kontakte os.

Din totalleverandør

Induflex er din one-stop-shop. Vi er med dig hele vejen fra design, konstruktion og produktion til montage, pakning og distribution.

Konvertering til plast

Vidste du, at plast kan være en fordelagtig erstatning for materialer som træ, stål eller metal?

Plast til fødevare-industrien

Bearbejder du fødevarer? Vi har en elite-smiley i fødevarekontaktmaterialer (FKM), og stor erfaring med produktion af fødevaregodkendte emner.

Teknisk plast med høj slidstyrke i mange farver