color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Lasergravering & -mærkning

Hos Induflex bliver lasergravering hovedsageligt brugt til identifikationsmærkning og dekorative formål.


En laser til gravering arbejder i princippet som en laserprinter. Den primære forskel er, at hvor laserprinteren farver papir, fjerner lasergraveren, i stedet, et tyndt lag af materialets overside - og efterlader derved en bestandig tekstur, der især egner sig til mærkning og dekoration af emner. 


Udgangspunktet for lasergravering kan være hele plader eller færdigproducerede emner. Fælles er, at overfladen helst skal have en anden farve end resten af emnet som eksempelvis maling, lak, anodisering, forgyldning. Lasergraveren fjerner en del af overfladebelægningen og skaber et motiv i det underliggende materiales farve. 


Materialerne fås i en lang række farver og tykkelser. Kan også fremstilles i sort anodiseret aluminium, der også er velegnet til f.eks. procesdiagrammer 


Til lasergraveret identifikationsmærkning fremstilles specielle plader til formålet. Pladerne er sammensat af råmaterialer i forskellige farver og tykkelser. Ved at gravere gennem lagene i forskellig dybde kan skilte til mærkning laves i forskellige farver. 


Lasergravering har to store fordele. 

  • Graveringen ligger under materialets overflade og kan derfor ikke fjernes. Det gør det velegnet til forskellige former for identifikation, så som mærkning, nummereringer, stregkoder og typeskilte. 

  • Små startomkostninger. Ingen udgifter til filmarbejde og fiksturer. Derfor er det økonomisk rentabelt af lasergravere i serier - uanset antal.


Fandt du hvad du søgte? Hvis ikke, så kontakt os på induflex@induflex.dk eller tlf. 98371988

 


LASERGRAVERING_2Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin