color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Akryl-smykker

Induflex producerer smykker og smykkedele i akryl til en langrække designere i både Danmark og udland.

Vi har samlet nogle gode indsigter her på siden, til dig, der går og drømmer om at designe din egen smykkekollektion.


Som producent, er udgangspunktet, for os, altid et oplæg fra designeren. Idé bliver til tegning, tegning bliver til fil - og herefter bruger vi filen til at programmere laserne til at gøre det, de gør bedst, nemlig, atskære emner ud af akrylplader. 


Efterfølgende kan smykkerne lasergraveres eller varmebukkes for at give et helt særlige udtryk. 

Smykkedesignet er helt op til dig, men skal vi hjælpe med produktionen, skal der sandsynligvis laves en computertegning.

Vi kan tage udgangspunkt i en papirstegning/skitse og derfra få lavet en computertegning i de korrekte dimensioner og format.

Computertegningen skal være enten .pdf eller .ai format. Den bruges til at generere eksempelvis skære- eller graveringsprogrammer til laserne.  


Akryl til smykker

Akrylplader fås i tykkelserne: 1, 1.5, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15 & 20 mm.

Det er oftest 3 mm. akryl, der anvendes til øreringe oghalssmykker – og det leveres i et utal af farver, effekter og teksturer. I de øvrige tykkelser er udvalget af farver, effekter og teksturer langt mere begrænset.

Vi har altid et stort udvalg af 3 mm. akryl på vores lager -omkring 40 forskellige farver. Det betyder at det er muligt for dig, at få leveret et mindre styk-antal i en ønsket farve, uden at du skal købe og betale for fragt af hele plader fra udlandet til vores produktionsanlæg.

Vi får også leveret akryl som rør og rundstænger i forskelligediametre. Disse, har vi blandt andet skåret, varmeformet og anvendt til vedhæng til halskæder. 

Du kan læse mere om akryl og de mange andre materialer, her.


Laserskæring er en termisk skæreproces med højkvalitetssnit. Skæreresultatet er imponerende grundetden utrolige præcision og det smalle snit. Da der ikke er knive der skal renses eller værktøj der slides, sikres en vedvarende snitkvalitet - et flot, ensartet og nøjagtigt resultat. 


Induflex har Nordeuropas største kapacitet på laserskæring af plast.


Netop fordi der skæres med så høj præcision kan der med laserskæring produceres emner, som eksempelvis smykkevedhæng, der er ganske fåmillimeter i diameter.


Du kan læse mere om laserskæring her - eller i vores FAQ
Lasergravering er i princippet en laserskæring, der kun lige berører overfladen. Ofte kanlasergravering laves samtidig med selve laserskæringen. Derfor er lasergravering typisk ikke omkostningstungt - især ikke, hvis der udelukkende skal graveres på den ene side af emnet.

De fleste farvede akryler, spejl-akryl og radiant akrylgiver meget flotte lasergraveringer. 

Du kan læse mere om lasergravering her – eller i vores FAQ


Termoformning giver endnu en mulighed for at give smykkerne forskellige former, facon og perspektiv.Vi termoformer emner i vores specialbyggede ovn og forme. 

Når akryl opvarmes i ovnen til omkring 100-150 grader bliver den blød og formbar. Når den har opnået den korrekte temperatur og er blevet blød, lægges den i enform og afkøles deri. Herefter bevarer den afkølede akryl den nye form.

Du kan læse mere om termoformning her - eller i vores FAQ


Folie & digital print kan være løsningen, hvis det ikke er muligt, at finde en akrylplade i præcis den ønskede farve. Pladerne kan pålægges en klæbede folie på en eller begge sider af pladen.

Folie giver gode og flotte resultater i laserskæringen, men efter påsætning af folie, kan smykkerne ikke varmeformes eller bukkes, da folien ikke kan strække sig. 

Et andet alternativer at digitalprinte mønster eller motiv direkte på akrylen. Digitalprint har den samme begrænsning som folierne - og kan derfor ikke varmeformes eller bukkes, da printet ikke kan strække sig.


 

Induflex handler kun med erhvervskunder, så har du ikke et CVR-nummer, kan vi desværre ikke hjælpe dig.

Men, er du en privatperson, der ønsker at igangsætte din egen produktion, stor eller lille, så anbefaler vi, de dygtige folk hos:   


https://cotter.dk/


Laserskæring til private er deres speciale.


Fandt du ikke den information du søgte eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på induflex@induflex.dk


 


D_smykker_fugl2
Laserskåret akrylsmykkeIS_Udsmykning_UroD_smykke_hjerteringD_smykker_fugl


Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin