Om COWI

 

COWI har 90 års erfaring i rådgivningsbranchen med fokus på ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi. Virksomheden beskæftiger 7.200 medarbejdere på kontorer over hele verden.

 

En af COWIs mange opgaver er at tage prøver af olie og hydraulikolie i vindmøller. Deres testudstyr til disse prøver skal beskyttes fra stød ved fald fra store højder, og til de skulle COWI bruge en helt særlig kuffert.

Fra idé til færdigt produkt - en totalleverance fra Induflex

 

I samarbejde med COWI har vi designet en kuffert til testkittet.

 

Testkit-kufferten er i risiko for at falde flere meter ned, og derfor var det afgørende, at den kunne beskytte testkittet ved stød og fald.

 

Indlægget i kufferten er nøje afstemt efter delene i kittet. Det er bygget op af plader, som er produceret af materialet polyethylen, der giver ekstrem isolering og er stødabsorberende.

 

Pladerne skæres på vandskærer, og får dermed et pænt og præcist snit.

 

Efter udskæring samles skumpladerne til de færdige kuffertindlæg, som monteres i en hardcase-kuffert.

 

De færdige kufferter beskytter, takket være det præcist afstemte skummateriale og den hårde case, deres indhold ved et fald på over 20 meter, og er dermed ideelle til forholdene ved arbejdet i vindmøllerne.

 

Du kan se mere om fremstillingen af kufferterne i videoen herunder. 

Gummi til dit projekt

Vi kan lave dine specialløsninger i mange gummimaterialer som naturgummi, silikone, neopren eller nitritgummi.

Din totalleverandør

Induflex er din one-stop-shop. Vi er med dig hele vejen fra design, konstruktion og produktion til montage, pakning og distribution.

Vi gør din vision til virkelighed

Drag fordel af vores store erfaring med konstruktion i mange typer materialer. Vi hjælper dig gerne med tilretning af design i forhold til materialer og produktionsmetoder.

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.