Industritekniker til CNC-bearbejdning af teknisk plast

Er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager? Har du lyst til at arbejde med produktion af specialfremstillede emner i teknisk plast og high performance plast? Så er du måske vores nye industritekniker til 3-akset CNC-fræsning.
Industritekniker kigger på en teknisk tegning af en maskindel på en computer

Programmering og 3-akset fræsning i højteknologisk produktion


Du får en nøglerolle i vores CNC-værksted, hvor du kommer til at arbejde med fremstilling af maskindele, sliddele og andre speciallavede emner i mange typer plast.

 

I værkstedet får du 16 skønne og dygtige kolleger, som alle arbejder med spåntagende plastbearbejdning.

 

Din opgave er primært af 3-akset fræsning på Haas-maskiner, men du kan også få mulighed for arbejde med dreje-opgaver på vores CNC-drejebænke.

 

Du får brug for din tekniske viden, når du skal producere de mange forskellige emner. Du får nemlig selvstændigt ansvar for både programmering i Mastercam og opstilling af den enkelte opgave samt kvalitetstjek af både små og store serier.

 

Hos Induflex arbejder vi udelukkende med plast – derfor er vores produktion ren.

 

Stillingen er fuldtid på aften- eller natholdet. Arbejdstid aften er mellem kl. 15.00 og 00.45. Arbejdstid nat er mellem kl. 21.00 og 06.45.

 

Ansættelsen sker på individuelle vilkår, der modsvarer dine kvalifikationer og din erfaring.

Industritekniker viser salgschef detaljer på et plastemne i det spåntagende værksted

Faglært med sans for kvalitet


Om der står maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager på dit svendebrev er underordnet, bare du er uddannet inden for faget.

 

Du har måske nogle års erfaring inden for jern-, metal- eller plastbearbejdning. Erfaring med plast er ikke et krav. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i materialer og maskiner.

 

Du drives af at finde smarte løsninger, og du godt kan lide at sparre med dine kollegaer og udvikle din viden. Du har sans for kvalitet, er ansvarsbevidst og du giver ikke op, før kunden er tilfreds.

 

Vigtigst af alt kan du genkende dig selv i vores kerneværdier, som er løsningsorienteret, ærlighed, humør, engagement, great teamwork og nærvær.

 

Kan du se dig selv i stillingen?


Vi mangler dig med det samme, så søg stillingen snarest og senest den 27. juli via Jobindex her. Angiv venligst, om du er interesseret i aften og/eller nat. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Der er opstart efter aftale.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til produktionschef Tony Christensen på tlf. 2845 4988.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.

Induflex' tekniske chef taler med en industritekniker om akryl