Engageret industritekniker til moderne produktion

Er du uddannet industritekniker? Har du lyst til en alsidig hverdag i en moderne produktion? Vi søger lige nu en industritekniker til forskudt tid aften/nat – måske er det dig, vi søger.

Hvad kommer du til at arbejde med?

 

Hos Induflex er vi specialister i plastbearbejdning. Vi sørger for en grundig oplæring, så du bliver klædt ordentlig på til vores maskiner og de materialer, vi arbejder i.

 

Du kommer til at indgå i produktionen med mange dygtige kolleger, hvor I sammen løser de mange forskellige opgaver i små og store serier i vores værksted.

 

Der venter dig en alsidig hverdag med mange forskellige typer opgaver. Du får ansvar for både programmering og opstilling af den enkelte opgave. De fleste opgaver er serier af få styk, så der er mange forskellige opgaver på en dag.

 

Du kommer til at bringe din tekniske viden i spil, når kunderne skal have hjælp til udvikling og konstruktion af nye emner.

 

Hvad forventer vi af dig?


Du er uddannet industritekniker. Erfaring med plast er ikke et krav. Bare du ser løsninger frem for begrænsninger og vil fungere som sparringspartner med dine kollegaer.

 

Du har ansvaret for egne opgaver, og i perioder går det meget stærkt. Vi forestiller os derfor, at du er struktureret og detaljeorienteret. Kunderne har høje forventninger til det færdige resultat, så du har sans for kvalitet og er ansvarsbevidst og serviceminded.

 

Du er engageret. Nye opgaver kan give udfordringer, hvor vi ikke kender løsningen på forhånd. Du må derfor gerne være nysgerrig og byde ind med dine tanker og idéer.

 

Derudover kan du genkende dig selv i vores kerneværdier: løsningsorienteret, ærlighed, humør, engagement, great teamwork og nærvær.

Hvad får du?

 

Du får en hverdag med mange spændende og udfordrende opgaver samt medindflydelse og ansvar. Du får rig mulighed for faglig- såvel som personlig udvikling. Du får skønne kolleger på en arbejdsplads, hvor tonen er uformel. Selvom vi har travlt, skal vi have det godt og sjovt sammen. Du bliver ansat på individuelle vilkår, der modsvarer dine kvalifikationer. Stillingen er fuldtid, forskudt aften/nat.

 

Hvordan søger du?


Søg hurtigst muligt og senest den 23. maj via Jobindex her.

 

Angiv venligst i din ansøgning, om du er interesseret i aften og/eller nat. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Der er opstart efter aftale.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til produktionschef Tony Christensen på tlf. 2845 4988.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.