Teamkoordinator til CNC-drejeafdeling

Er du god til at koordinere, og har du lyst til at arbejde med planlægning og produktion af specialfremstillede emner i en teknologisk, topmoderne plastbearbejdningsvirksomhed? Er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager? Så er du måske den teamkoordinator, vi mangler i vores drejeafdeling.
CNC-drejebænk drejer et tandhjul i blå plast med mange takker

Om jobbet

 

Som teamkoordinator i drejeafdelingen får en nøglerolle i vores spåntagende CNC-værksted. Du bliver koordinator for værkstedets drejeafdeling, som, udover dig, består af tre svende og en lærling.

 

Med reference til produktionschefen kommer du, sammen med dit team og de 10 øvrige skønne og dygtige kollegaer i værkstedet, til at arbejde med fremstilling af små og store serier af kundespecifikke maskindele, sliddele og andre emner i teknisk plast og high performance plast.

 

Dine primære opgaver bliver:

 

  • Planlægning af ordrer til vores CNC-drejebænke.
  • Produktion af kundespecifikke plastemner på vores drejebænke, herunder programmering i Mastercam.
  • Koordinering med dine kollegaer på dag-, aften- og nathold, herunder at viderebringe information fra vores produktionschef til dit team.
  • Sparring med vores PTA, salgsteam og kunder om udvikling af nye plastløsninger.
  • Løbende optimering af produktionsprocesser, for eksempel brug af vikarer og bedre udnyttelse af robotløsninger.

 

Du får en spændende hverdag, hvor du har medindflydelse og ansvar, og vi tør godt love dig, at opgaverne er både alsidige og fagligt udfordrende.

 

Hos Induflex arbejder vi udelukkende med plast, og vores produktion er derfor ren.

 

Stillingen er 37 timer i dagtimerne, og arbejdsstedet er i Støvring.

 

Ansættelsen sker på individuelle vilkår, der modsvarer dine kvalifikationer og din erfaring.

Et udvalg af bor til CNC-drejebænkene i Induflex' produktion
CNC-drejebænk drejer et emne i hvid teknisk plast hos Induflex

Om dig

 

Du får brug for din tekniske viden, når du skal planlægge og producere de mange forskellige emner. Om der står maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager på dit svendebrev er underordnet, hvis blot du er uddannet inden for faget.

 

Du er god til at koordinere og kan holde styr på de mange forskelligartede kundeordrer.


Du drives af at finde smarte løsninger, og du godt kan lide at sparre med dine kollegaer og udvikle din og deres viden. Du har sans for kvalitet, er ansvarsbevidst, og du giver ikke op, før kunden er tilfreds.

 

Du har minimum et par års erfaring inden for jern-, metal- eller plastbearbejdning. Erfaring med plast er dog ikke et krav. Så længe du har lyst til at lære mere om plastens mange muligheder, skal vi nok sørge for, at du får en grundig oplæring i materialer og maskiner.

 

Vigtigst af alt kan du genkende dig selv i vores kerneværdier, som er løsningsorienteret, ærlighed, humør, engagement, great teamwork og nærvær.

 

Kan du se dig selv i stillingen?

 

Søg stillingen via Jobindex her.

 

Fristen for ansøgning er den 15. november.

 

Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Der er opstart efter aftale.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til produktionschef Martin Staun på tlf. 2146 3169.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.

Induflex' tekniske chef taler med en industritekniker om akryl