color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Persondatapolitik 

Som kunde hos Induflex A/S betror du os dine oplysninger. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de til enhver tid gældende love i Danmark.



Dataansvarlig

Induflex A/S

Hagens vej 25

9530 Støvring

induflex@induflex.dk


www.induflex.dk

www.pmma.dk

www.polycarbonat.dk



Kunde hos Induflex A/S

Som kunde hos os indhenter vi en række data om din virksomhed og kontaktpersoner hos jer.

  • Virksomhedens fulde navn og CVR nummer

  • Virksomhedens fakturerings- og leveringsadresse

  • Virksomhedens hovednummer

  • Virksomhedens hovedmail

  • Virksomhedens mail til modtagelse af fakturaer

  • Kontaktpersoners mail og/eller telefonnummer

Som kunde hos Induflex A/S bruger vi dine persondata til at administrere kundeforholdet, håndtere garantiforpligtigelser, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, løbende samhandel samt statistikformål.


Vi hverken sælger, overdrager eller videregiver dine persondata til tredjepart, uden at det er en nødvendig. I nogle tilfælde videregiver vi udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der har behov for at benytte oplysningerne med henblik på at kunne holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer.


De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.

Se dine rettigheder og klagemuligheder.



Indsender af kontaktformular

Når du udfylder kontaktformularen, beder vi om:

  • Firmanavn

  • CVR nr.

  • Postnummer

  • Land

  • Kontaktnavn

  • Telefonnr

  • Mail

Ved at sende en henvendelse gennem kontaktformularen gives der accept til, at vi må benytte dine oplysninger til at kontakte dig med tilbagemelding på din henvendelse.


Vi hverken sælger, overdrager eller videregiver dine persondata til tredjepart.


Vi bestræber os på kun at gemme dine oplysninger, så længe disse er relevante. Vi gemmer alene postnummer og land til brug til statistik.

Se dine rettigheder og klagemuligheder.



Cookies

Induflex A/S hjemmesider anvender cookies. En cookie er en fil, som gemmes på din computer - således at hjemmesiden kan genkende computeren næste gang, den besøger vores hjemmeside. Cookies er små ufarlige tekstfiler, som ikke kan sprede computervirus eller på anden måde forvolde skade. Formålet med cookies er at hjælpe hjemmesiden med at identificere brugeren for dermed at give en mere effektiv brug af sitet og en for brugeren bedre oplevelse.


Vores hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

Session cookie, der identificerer dig som bruger i løbet af den tid, du er på sitet. Denne cookie slettes efter et år.

Analytics cookie, der anvendes til at måle, hvilke sider og elementer der tilgås på vores hjemmeside. Vi bruger Google Analytics til at indsamle statistik, som anvendes til at forbedre sitet. Denne cookie slettes efter 2 år.


Såfremt du ønsker at slette eller helt at undgå cookies, finder du information og vejledninger her: minecookies.org



Dine rettigheder

Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt i, hvad vi har registreret på dig, gøre indsigelser mod en registrering eller bede om at blive slettet i henhold til reglerne i Persondataloven. Du skal dog være opmærksom på, at det altid er gældende lovgivning, der er afgørende for, at du kan få ændret og/eller slettet dine oplysninger.

Henvendelser vedrørende dine rettigheder rettes til induflex@induflex.dk.



Klagemuligheder

Skulle du mod forventning føle, at vi ikke har behandlet dine personoplysninger korrekt, må du meget gerne kontakte os, så vi kan rette op på det: induflex@induflex.dk.


Du kan også klage til Datatilsynet: Klageformular.

Du kan læse mere om dine muligheder her: Klag til Datatilsynet.




Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin