14.10.21

Onsdag den 13. oktober havde Induflex besøg af 9. klasserne fra Bavnebakkeskolen i Støvring.

 

Eleverne skal skrive et tværfagligt projekt om plast, og ønskede i den forbindelse at komme ud og se en plastbearbejdende virksomhed.

 

Rasmus, vores salgschef og Stine, vores tekniske sælger holdt et oplæg for eleverne. Her blev der blandt andet blev stillet spørgsmål til, hvad plast er, og hvor det anvendes. Eleverne blev også præsenteret for, hvordan vi i huset sorterer og genanvender plast fra produktionen.

 

Hos Induflex ønsker vi at nuancere synet på plast, og fortælle om materialets mange muligheder, så vi var glade for at få lov at bidrage med viden om, hvad det vil sige at arbejde med plast og producere løsninger i plast.

Eleverne fra Bavnebakkeskolen bliver vist rundt i Induflex' produktion

Efter oplægget fik eleverne en rundvisning i vores produktion. Under rundvisningen kunne de se de mange forskellige plasttyper, som Induflex bearbejder, samt hvordan man kan fremstille emner som maskindele, afskærmninger og mange andre i plast.


Er du interesseret i at besøge Induflex eller ønsker du at høre mere om plastens mange muligheder, så kontakt vores salgschef Rasmus Hosbond på tlf. +45 22 59 38 47 eller send os en mail på induflex@induflex.dk