color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Limning

Limning af plast 

Limning af plast er et meget bredt område, der ikke kan beskrives med ord som "nemt" eller "anbefalelsesværdigt".


Her i huset kan vi lime i forskellige plastmaterialer, men vi vil faktisk allerhelst være fri. Generelt, fortrækker vi plast-emner der ikke skal limes, fordi limning er en manuel proces, der sjældent kan automatiseres.

Det tager ofte lang tid, kræver limtyper, der forudsætter både udsugning og værn – og alligevel er det stadig vanskeligt, at opnå et ensartet, godt og flot resultat.


I stedet for en limning, anbefaler vi ofte at ændre konstruktionen. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at konvertere en given konstruktion til, at kunne produceres uden limning. 

I stedet for limning, anvender vi vores  akkumulerede viden om materialerne og processerne til at lave en limfri løsning - 


Kan man lime teknisk plast?


Limning af tekniske plast emner hænger uløseligt sammen med plasttypens resistens overfor kemikalier - jo højere resistens, desto vanskeligere at lime. 


Eksempelvis, er de to meget anvendte tekniske plastmaterialer PEHD og POM, begge kemikalieresistente og derfor vanskelige, hvis ikke helt umulige, at lime. 


Vi har ikke tradition for at lime tekniske plastopgave. Vi får kun ganske få forespørgsler herom og vi afviser dem oftest. Det simpelthen ikke er muligt, at opnå tilfredsstillende resultater med lim, hverken visuelt eller mekanisk.


Vi foretrækker at anvende vores store viden til at finde den bedste måde at producere emnet - uden limning.


I vores FAQ  finder du mere dybdegående og teknisk detaljerede skriv om limning i plast:


Har du andre spørgsmål om limning i plast, så skriv til os på induflex@induflex.dk

 


Limning med limrobotLimning med limrobot

 

limning-akrylManuel limning af klar akryl

 

limning-3

Manuel limning på farvet plast

 


  


Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin