Industritekniker til CNC-fræsning af teknisk plast

Er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager? Har du lyst til at arbejde med produktion af specialfremstillede emner i teknisk plast og high performance plast? Så er du måske vores nye industritekniker til CNC-fræsning.
Industritekniker hos Induflex indstiller CNC-fræser i produktionen
CNC-fræser fræser et emne ud i hvid plast med mange huller

Programmering samt 3- og 5-akset fræsning i højteknologisk produktion


Din primære opgave bliver 3- og 5-akset fræsning af kundespecifikke maskindele, sliddele og andre speciallavede emner i mange typer plast på vores Haas CNC-fræsere.

 

Du får brug for din tekniske viden, når du skal producere de mange forskellige emner. Du får nemlig selvstændigt ansvar for både programmering i Mastercam og opstilling af den enkelte opgave samt kvalitetstjek af både små og store serier.

 

Hos Induflex arbejder vi udelukkende med plast og anvender derfor ikke hverken skære- eller kølemidler. Derfor får du et job i en meget ren produktion.

 

Stillingen er fuldtid på aften- eller natholdet. Arbejdstid aften er mellem kl. 15.00 og 00.45. Arbejdstid nat er mellem kl. 21.00 og 06.45.

Kvaliteten på drejet emne i hvid POM tjekkes af industritekniker

Faglært med god kvalitetssans


Om der står maskinarbejder, industritekniker eller værktøjsmager på dit svendebrev er underordnet, så længe du er uddannet inden for faget.

 

Du har måske erfaring med fræsning fra jern-, metal- eller plastindustrien. Erfaring med plast er ikke et krav - vi sørger nemlig for, at du får en grundig oplæring i materialer og maskiner.

 

Du drives af at finde smarte løsninger, og du godt kan lide at sparre med dine kollegaer og udvikle din viden. Du sætter en ære i, at dit arbejde er i rette kvalitet, og du er ansvarsbevidst og giver ikke op, før kunden er tilfreds.

 

Vigtigst af alt kan du genkende dig selv i vores kerneværdier, som er løsningsorienteret, ærlighed, humør, engagement, great teamwork og nærvær.

 

Kan du se dig selv i jobbet?


Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Søg derfor stillingen snarest og senest torsdag den 19. maj via Jobindex her.

 

Angiv venligst, om du er interesseret i aften og/eller nat.

 

Ansættelsen sker på individuelle vilkår, der modsvarer dine kvalifikationer og din erfaring.

 

Der er opstart efter aftale.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til produktionschef Martin Staun på tlf. 2146 3169.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.

Eksperter i plast

Hos Induflex er vi eksperter i bearbejdning af plast-, natur- og kunststoffer og Danmarks mest alsidige B2B leverandør på området.

Induflex' tekniske chef taler med en industritekniker om akryl