color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Vores værdier

Løsningsorienteret


Hos os får du ikke en standardvare, medmindre det selvfølgelig er det, du ønsker.


Vi ser de gode muligheder og finder en løsning på din udfordring. Vi sætter pris på gode løsninger og opfordrer altid hinanden til at tænke løsningsorienteret og se tingene fra flere vinkler.


Ærlighed


Når du kontakter os, får du et ærligt svar. Det er for os en selvfølge.


Kollegaer og kunder imellem anerkender vi hinandens perspektiver og taler i en ordentlig tone. Vi fortæller om baggrunden for vores beslutninger, og vi er ærlige hele vejen igennem. Vi tror på, at det giver det bedste slutresultat for alle.


Humør


Vi tager smilet med på arbejde og tager os tid til hinanden. Ingen udfordringer hos os er så store, at de skal påvirke vores humør – sammen finder vi altid en løsning.


Engagement


Vi ved, at vi er alle en vigtig del af holdet, og vi har alle ansvar for en vigtig opgave. Vi anerkender alle indsatser og synliggør vores succeser.


Great teamwork


Vi har et tæt samarbejde på tværs af afdelinger. Vi evaluerer sammen, og vi spørger hinanden til råds. Vi tør stille krav, og vi er åbne for konstruktiv kritik – både fra hinanden, kunder og samarbejdspartnere.


Nærvær


Vi anerkender hinanden ved at hilse og vise interesse for hinanden. Vi tager os tid til at være opmærksomme på hinanden og tale sammen, som kollegaer og samarbejdspartnere, og som mennesker. 

Laserskæring


Værksted


Klargøring_af_laser


Programmering

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin