color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Om os

Hvem er Induflex?


Danmarks mest alsidige B2B-totalleverandør af plast- og kunststofløsninger med mere end 30 års erfaring. Så kort kan Induflex beskrives. Men der er selvfølgelig mere til historien.


Induflex blev stiftet af Lis Larsen i Øster Hornum 1989. Dengang bestod Induflex af fire medarbejdere, og specialet var savning, CNC-fræsning og drejning af plast. Siden da er det gået stærkt. Vi har mere end tidoblet medarbejderstaben, vi er vokset ud af vores lokaler og har i takt med vores kunders behov udvidet maskinpark og kompetencer adskillige gange. Læs mere om Induflex' historie her.


Induflex ejes i dag af Lis’ søn Rico Larsen som også er administrerende direktør for virksomheden. Vi holder til i det nordjyske i byen Støvring, tæt på E45, hvor vores bygninger strækker sig over i alt 4600 m2. Her er alle processer og funktioner samlet - lige fra administration til produktion og vores omfattende materialelager.  


Med de mange funktioner under samme tag, og det store udvalg af materiale på lageret, er vi garant for høj kvalitet med industriens korteste leveringstid, hvilket gør Induflex til en fleksibel samarbejdspartner for vores mange kunder. Deraf også navnet Induflex, som er en sammentrækning af de to ord industriel og fleksibilitet.


Kunder i mange brancher


Vores kunder er lige så mangfoldige som de kundetilpassede løsninger, vi leverer. De holder os på stikkerne og gør vores hverdag (endnu) sjovere. Vores motto var i mange år ”if you can think it, we can create it”, og det er ikke helt ved siden af. Vi tager gerne mod en udfordring, og vi kan næsten altid finde en optimal løsning, som tilgodeser kundens forventninger til egenskaber, design og materialevalg.


Vi er stolte over at kunne opfylde mange af de krav, vores kunder stiller til f.eks. FKM og sporbarhed. Med afsæt i håndværk, kvalitet og rådgivning er vi derfor en anerkendt samarbejdspartner for kunder inden for blandt andet medicinalindustrien, fødevareproduktion, industri, elektronik, automation, belysnings- og instore-design.


Mere end 45 kompetente medarbejdere


Induflex består af mere end 45 skarpe medarbejdere, som hver især arbejder med de forskellige facetter inden for produktion af både tekniske og kreative emner.


Blandt medarbejderne finder du en lang række specialister inden for design, konstruktion, materialevalg, konvertering fra stål til plast, teknisk plast, visuelle løsninger og meget mere.


Vores medarbejdere er selve kernen i Induflex, for selvom vi kan automatisere, og i vid udstrækning også gerne gør det, så udgør det menneskelige håndelag og deres viden, den markante forskel, som giver vores løsninger den særlige kvalitet og finish, du som kunde, kan forvente at få hos Induflex.


Maskiner til alle opgaver


Med Induflex får du en leverandør, der har maskinerne til at udføre din opgave til perfektion.


Vores alsidige maskinpark, rummer blandt andet Nordeuropas største kapacitet inden for laserskæring. Vi har solid erfaring med prægning, fræsning på plotter, laserskæring og -gravering, CNC-fræs og -drej, vandstråleskæring, varmebukning, termoformning samt digitalprint og montage.


Vi går ikke ned på udstyr og opdaterer og udvider løbende maskinparken. Du kan derfor trygt regne med, at vi med stor sikkerhed har maskinerne til at varetage langt de fleste opgaver inden for bearbejdning af plast, kunststoffer og naturmaterialer.


Vores værdier


I alt hvad vi gør, arbejder vi efter vores værdier, som er:


·  Løsningsorienteret

·  Ærlighed

·  Humør

·  Engagement

·  Great teamwork

·  Nærvær


Skal vi realisere din idé?


Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på telefon eller mail og få en uforpligtende snak om dit næste projekt. 

Ejer Rico og stifter Lis Larsen byder velkommen i Støvring. 


Induflex_fabrikken_2020_1

Induflex' fabrik på Hagensvej i Støvring.


Laserhal_Induflex_Website

Vi har Nordeuropas største kapacitet i laserskæring.


Klovnesponsor_2021_Website


Gazelle_samlet

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin