color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Termoformning

Termoformning er en fremstillingsmetode der anvender varme til formning af plastplader, -rør eller -stænger.


Termoformning kaldes også varmeformning, men skal ikke forveksles med vakuumformning, som er en lignende proces, hvor den varme plast formes vedhjælp af vakuum-sug og forme.


Læs mere om forskellene på termo- og vakuumformning i vores FAQ 


Vores anlæg, af ovne til brug ved termoformning, er designet af vores dygtige teknikere. Vores anlæg har 3 ovn-kamre og kan håndtere pladeformater helt op til 1000x2000 mm.


Termoformning er en mere manuel proces, hvor der ikke anvendes vakuum-sug. Når man termoformer, opvarmes en plastplade eller -rør i ovn til en hvis temperatur, alt afhængig af emne og kravspecifikationer.

Når plasten er opvarmet til den rette temperatur, flyttes den blødgjorte plast til en form, der formgiver emnet som ønsket. Emnet køler af i formen og vil derefter bevare mål og facon – medmindre det opvarmes igen.


Termoformede emner fremstilles af udvalgte plastmaterialer i flere farver. Akryl, PC, PS og PVC er vores foretrukne materialer til termoformning. 


Typisk termoformede emner er afskærmninger, buede eller krumme skilte, lampeskærme og bukkede rør til forskellige formål.


 Ovn 

 Pladeformat (mm)

 Specialbygget, 3 kamre

 1000 x 2000


I vores FAQ finder du tekniske detaljer om termoformning:Fandt du ikke den information du søgte - eller har du spørgsmål, så kontakt os på: induflex@induflex.dk 

Værktøj til termoformning af lampeskærmeSpecialbygget form til termoformning af lampeskærm

 


D_smykker_blomst

Termoformet smykkedelOvn til brug ved termoformningSpecialbygget ovn til termoformning 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin