color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Lasergravering

Her i huset bliver lasergravering hovedsageligt brugt til kreative og dekorative formål - samt til identifikationsmærkning.


Lasergraveren fjerner en del af overfladebelægningen og skaber dermed et motiv i det underliggende materiales farve.  Graveringen ligger nede i materialets overflade og kan derfor ikke fjernes igen. 


Det gør lasergravering velegnet til forskellige former for identifikation som nummereringer, stregkoder og typeskilte.


Fordelen ved lasergravering er at startomkostningerne er små. Da der ingen udgifter er til filmarbejde og fiksturer, er det økonomisk rentabelt at lasergravere i serier fra ét styk og opefter. Lasere

 Format (mm)

 Effekt (Watt)

LaserPro Mercury 

Lasergraver

 400 x 600

 30

QuickMark DPL:YAG

 110 x 110

 4

Eurolaser XL 3000

 2000x3000

 400


Kreativ gravering

Klar akryl er absolut velegnet til dekorativ lasergravering. Den lasergraverede akryl sammen med LED-lys skabe imponerende effekter.

 

Identifikationsmærkning 

Lasergraverede skilte bruges ofte ved typemærke, typemærkning, identifikationsmærkning, ID-mærkning og andre typeskilte.


Til lasergraverede skilte fremstilles hele plader specielt til formålet. Ved at gravere gennem lagene i forskellig dybde kan skilte laves i flere farver. Materialer til identifikationsmærkning fås i en lang række farver og tykkelser. 


Har du spørgsmål angående lasergravering eller har du måske brug for sparring på din graverings-opgave - så kontakt os for en uforpligtende snak om din opgave på tlf. 98371988 eller induflex@induflex.dk


 

 Lasergravering i akryl

 

Dekorativ gravering Awards

Lasergraveret Awards til Dansk Melodi Grandprix


Lasergravering af enkelte plast emner samt store produktioner

 

 

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin