color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

SVANEHØJ

Beskyttelse til flanger


Om SVANEHØJ


Danske SVANEHØJ A/S udvikler, producerer og leverer førsteklasses pumpesystemer til marine og offshore-markedet. Virksomheden er markedsledende og leverer både deepwell og in-line pumpeløsninger til kunder verden over.


Beskyttelse af pumper under transport


SVANEHØJ henvendte sig til Induflex, da de søgte en løsning til beskyttelse af pumpernes flanger under transporten rundt i verden.


Sammen med SVANEHØJ udviklede vi en beskyttelse af slidstærkt gummi med SVANEHØJs logo, som beskytter flangerne optimalt, er let at montere og afmontere samt profilerer SVANEHØJ under transporten.


Specialudskåret flangebeskyttelse i flere størrelser


Induflex printer SVANEHØJs logo på gummiet, som efterfølgende skæres ud med kniv på skæreplotter i ønsket størrelse. 


Flangebeskyttelsen er skåret ud i nøjagtig de mål, som passer til SVANEHØJs forskellige pumper.


Let og hurtig anvendelse


Beskyttelsen er lavet af gummi med klæber på bagsiden. Den kan derfor nemt og hurtig klistres på flangerne inden transport. Gummien monteres på enden af flangerne, og beskytter dermed mod slag og sikrer samtidig at hverken snavs eller fremmedlegemer kommer ind i pumpen.


Klæberen på gummien efterlader ikke limrester, og dermed er det ikke nødvendigt at rengøre flangen, når beskyttelsen er fjernet. Gummimaterialet er slidstærkt og kan tåle transport og alle vejrsituationer.


Derudover er hver enkelt beskyttelse individuelt tilpasset med SVANEHØJs logo. Dermed opnår SVANEHØJ optimal brandsynlighed overalt hvor pumperne kommer hen.


”Vi havde en idé om, at vi gerne ville have logo på pumperne under transporten. Med denne løsning med vores eget print, kunne Induflex gøre den idé til virkelighed. Vi har fået god sparring og hurtig levering gennem hele samarbejdet. Jeg er meget tilfreds med det færdige resultat,” udtaler Anja Vestergaard Riisager, Procurement Coordinator ved SVANEHØJ. 

Svanehøj_flangebeskyttelse

Flangebeskyttelsen skæres ud med kniv på skæreplotter.


Svanehøj_print

Logoet er printet på gummiet og profilerer dermed SVANEHØJ under transporten. 


Svanehøj_flangebeskyttelse_på_pumpe

Beskyttelsen er lavet af gummi med klæber på bagsiden, og den er derfor let at montere og afmontere.


Svanehøj_1_website

Flangebeskyttelsen er skåret ud i nøjagtig de mål, som passer til de forskellige pumper.

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin