color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

InVentilate

Coverløsning til ventilations-serie


Om InVentilate

InVentilate i Ikast udvikler og leverer førsteklasses decentrale ventilationsanlæg til byggebranchen i Danmark og resten af Europa.


Et af InVentilates systemer er MicroVent, et indbygget ventilationssystem, som diskret indbygges direkte i facaden uden rørføring.


Specialdesignet coverløsning fra Induflex


I samarbejde med InVentilate har Induflex udviklet og leveret en coverløsning til InVentilates ventilationsserie MicroVent, som på diskret vis indkapsler ventilationsenhederne, så systemet diskret kan indbygges direkte over et vindue.


Sebastian Jacobsen, udviklingsingeniør hos InVentilate fortæller om samarbejdet med Induflex:


”Vi var blevet anbefalet Induflex af en af vores leverandører, så da vi stod overfor udviklingen af et nyt decentralt ventilationsprodukt, tog vi fat i dem.


Opgaven var at udvikle en coverløsning, som passer til vores MicroVent-serie, der gør det muligt at montere vores systemer over vinduet. Løsningen skulle have et diskret visuelt udtryk, da ventilationssystemet er integreret i facaden over vinduet uden rørføring.


Ud fra vores ønsker til udseendet på coverløsningen drøftede vi forskellige materiale- og designforslag med Induflex. I denne fase fik vi testemner i løbet af blot få dage, hvilket gjorde udviklingsfasen betragtelig hurtigere.


Efterfølgende har vi haft flere indbringende møder med Induflex’ salgs- og produktionsafdeling for at skræddersy den helt rigtige løsning til en fornuftig pris. Vi er blevet utrolig glade for resultatet.


Vi har haft en god dialog med Induflex igennem hele processen, og vi kan varmt anbefale Induflex.


Vi har efterfølgende gået i dialog med Induflex om andre opgaver, hvor vi igen oplever god rådgivning samt service og korte leveringstider.”


Da coverløsningens design er afgørende for udseendet af det endelige produkt, valgte InVentilate i samarbejde med Induflex at producere coverløsningen af en række speciallavede komponenter i materialerne Ibond® og opskummet PVC.


Coverløsningen er designet, så bearbejdningsprocessen er meget effektivt. Dette sikrer hurtig levering i høj kvalitet – til glæde for både InVentilate og Induflex. 

MicroVent Window lysning_website

MicroVent er et ventilationssystem, som indbygges i facaden, og dermed giver et diskret visuelt udtryk.


MicroVent Window zoom_website

Ventilationssystemet er uden rørføring. 


InVentilate_8_website

Induflex har udviklet en coverløsning, som indkapsler ventilationsenhederne, så systemet kan indbygges direkte over et vindue.


InVentilate_7_website

Coverløsningen består af en række speciallavede komponenter.

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin