color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Idé-Pro


 Skærme til ansigtsvisirer”Som kunde er det er en fornøjelse at se, hvorledes Induflex har taget opgaven op. De har øget kapaciteten proaktivt gennem projektet. Det er meget flot.”


Morten Nors, direktør, Idé-ProOm Idé-Pro


Idé-Pro er en af Europas førende producenter af prototyper i plast, letmetal og EPS/EPP. Firmaet blev grundlagt i Skive i 1994 af Tommy Nors og Morten Nors. I hovedkvarteret, som stadig i dag ligger i den midtjyske by, råder Idé-Pro over en strømlinet produktion på 28.000 m2. Virksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere, som hjælper kunder i både ind- og udland med produktudvikling og sprøjtestøbning.


Ansigtsvisirer til sundhedsvæsenet


Idé-Pro henvendte sig til os i slutningen af marts 2020. De havde fået en forespørgsel på at producere ansigtsvisirer til Region Midtjylland, og havde på imponerende fem dage både udviklet og igangsat produktionen af det beskyttende visir.


Visiret består af to dele: en hovedbøjle i grøn plast og en skærm i klar plast, der dækker ansigtet. Idé-Pro producerer selv den grønne hovedbøjle, som sprøjtestøbes på Idé-Pros fabrik i Skive, men søgte leverandører, som kunne producere den gennemsigtige skærm. Det kunne vi hjælpe med.


Hurtig omstilling og levering


Grundet den markante efterspørgsel på ansigtsvisirer, var hastigheden for produktionen af visir-skærmene i sagens natur afgørende. Derfor satte vi alle sejl til, og omlagde på få dage Nordeuropas største kapacitet i laserskæring til at producere skærme til Idé-Pros ansigtsvisirer.


De første færdigskårede visir-skærme blev leveret hos Idé-Pro samme dag, vi fik forespørgslen, og efter blot tre dage var produktionen i gang på fuldt blus. 

  

30.000 visir-skærme i døgnet


De første uger kunne vi i gennemsnit producere omkring 15.000 skærme i døgnet. Siden har vi investeret i to nye skæreplottere, der nu også indgår i produktionen, og vi kan derfor efterkomme en kapacitet på 30.000 skærme i døgnet.


Skærmene sendes til Idé-Pro i Skive, hvor de enkelte dele til visiret pakkes og sendes afsted til sundhedsvæsenet i både Danmark og en række andre lande.


Vi er glade for, at vi kan producere de mange skærme og dermed støtte Idé-Pro i den omfattende produktion af de beskyttende ansigtsvisirer.

Produktionen af visirer vil fortsætte døgnet rundt, indtil der ikke er behov for flere.


Har du brug for ansigtsvisirer?


Klik her for at komme til Idé-Pros hjemmeside, hvor du kan få mere information og bestille ansigtsvisirer. 


kundecase1

Ansigtsvisir til beskyttelse af bl.a. sundhedspersonale


kundecase2

 Skærmene laserskæres ud


kundecase3De færdige visir-skærme samles sammen og sendes til Idé-Pro


kundecase4

30.000 visir-skærme i døgnet


Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring

Tlf: +45 98 37 19 88    

induflex@induflex.dk

CVR: 12 82 81 95 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
SmE_bl
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin