Om Aalborg Airport Hotel


Aalborg Airport Hotel har base ved Aalborg Lufthavn med moderne værelser til rejsende, som vil udforske Aalborg og Nordjylland. Hotellet drives af Familien Bühlmann.

Funktionalitet og design i ét


Aalborg Airport Hotel henvendte sig til os, da de søgte et underlag til hotellets værelser som kunne beskytte kaffe-stationerne mod vand og varme fra kaffemaskinerne.


Underlaget skulle altså være praktisk, men også passe ind med hotellets moderne og nordiske stil. Materialet blev derfor linoleum, som er et kemisk-teknisk materiale fremstillet af naturmaterialer. Linoleum er kendt for sin holdbarhed og smudsafvisende egenskaber.


Vi skar underlagene i den ønskede størrelse på vores skæreplotter og digitalprintede Aalborg Airport Hotels logo på. Resultatet blev en enkel, flot og funktionel løsning, som passer godt til stationen og værelsets øvrige stil.

Smukke naturmaterialer

Strukturer, farver og nuancer er afgørende for at få det visuelle udtryk frem i dit brand. Med Induflex som leverandør af dine kreative projekter skal du ikke lade materialerne begrænse dig.

Ønsker du et produkt med dit logo?

Med print på dit produkt opnår du let et unikt udtryk. Med vores printer gengives billeder, illustrationer og tekst i høj kvalitet.

Vi gør din vision til virkelighed

Drag fordel af vores store erfaring med konstruktion i mange typer materialer. Vi hjælper dig gerne med tilretning af design i forhold til materialer og produktionsmetoder.

Genanvendt akryl

Er du på udkig efter det perfekte materiale til dit bæredygtige in-store-projekt? Greencast® er lavet af 100 % genanvendt akryl.

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.