color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Persondatapolitik 

Som kunde hos Induflex A/S betror du os dine oplysninger. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til EU's databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de til enhver tid gældende love i Danmark.


Vi er

Induflex A/S

Hagens vej 25

9530 Støvring

induflex@induflex.dk

www.induflex.dk

www.pmma.dk

www.polycarbonat.dk


Hvilke persondata behandler vi?

På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver dem til os ved at skrive til os igennem vores kontaktformular. Det vil typisk være navn, e-mail og telefonnr. Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i sikre kundedatabase-systemer til videre behandling. Herved giver du Induflex A/S lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på afgivning af tilbud.


Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du, at vi indsamler data om dig via cookies.


Cookies

Induflex A/S hjemmesider anvender cookies. En cookie er en fil, som gemmes på din computer - således at hjemmesiden kan genkende computeren næste gang, den besøger vores hjemmeside. Cookies er små ufarlige tekstfiler, som ikke kan sprede computervirus eller på anden måde forvolde skade. Formålet med cookies er at hjælpe hjemmesiden med at identificere brugeren for dermed at give en mere effektiv brug af sitet og en for brugeren bedre oplevelse.


Vores hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

Session cookie, der identificerer dig som bruger i løbet af den tid, du er på sitet. Denne cookie slettes efter et år.

Analytics cookie, der anvendes til at måle, hvilke sider og elementer der tilgås på vores hjemmeside. Vi bruger Google Analytics til at indsamle statistik, som anvendes til at forbedre sitet. Denne cookie slettes efter 2 år.


Såfremt du ønsker at slette eller helt at undgå cookies, finder du information og vejledninger her: minecookies.org



Når du bliver kunde hos Induflex A/S

Når du bliver kunde hos os, indhenter vi en række data om din virksomhed og kontaktpersoner hos jer.

  • Virksomhedens fulde navn og CVR nummer
  • Virksomhedens fakturerings- og leveringsadresse
  • Virksomhedens hovednummer
  • Virksomhedens hovedmail
  • Virksomhedens mail til modtagelse af fakturaer
  • Kontaktpersoners mail og/eller telefonnummer


Hvad bruger vi dine persondata til, og hvem deler vi dem med

Som kunde hos Induflex A/S bruger vi dine persondata til at administrere kundeforholdet, håndtere garantiforpligtigelser, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, løbende samhandel samt statistikformål.

Induflex A/S hverken sælger, overdrager eller videregiver dine persondata til tredjepart, uden at det er en nødvendig. I nogle tilfælde videregiver vi udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der har behov for at benytte oplysningerne med henblik på at kunne holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer.


Hvor længe opbevarer vi dine data

De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.


Dine rettigheder

Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt, gøre indsigelser mod en registrering eller bede om at blive slettet i henhold til reglerne i Persondataloven.

Dette sker ved henvendelse til induflex@induflex.dk.



Skulle vi alligevel have lavet en fejl, eller du mener, at vi har fejlbehandlet dine data eller lign., er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan rette op på det. Du kan kontakte os her: induflex@induflex.dk




Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98371988    

induflex@induflex.dk

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.
Elite_Maerkat_200
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin