color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk


Plastseminar


Hvad er tolerancer - og hvordan angives de på akryl? Hvor stor er varmeudvidelsen? Og hvad med kemikalie-resistens? 


Svarene på disse spørgsmål får du på et plastseminar.

Vi faciliterer skræddersyede plastseminarer til kunder og samarbejdspartnere.


Et plastseminar tager udgangspunkt i plastens mange egenskaber - samt de fordele og muligheder bearbejdningen giver. Vi tilpasser seminaret til at imødegå netop din branches behov og udfordringer. 


Hvem kan deltage?

Seminaret er henvender sig primært til  konstruktions- og udviklingsafdelinger, men er også blevet brugt af Art & Technology studerende på Aalborg Universitet, herunder industrielt design.

Tilrettelæggelsen af seminaret forgår i samarbejde med den enkelte kunde/virksomhed. På denne måde sikrer vi relevans og maksimalt udbytte for jer. 

Vore plastseminarer tilbydes gratis for kunder og samarbejdspartnere - og det koster derfor ikke andet end jeres tid og engagement.


Seminarets indhold

Vort seminar omfatter blandt andet egenskaber & anvendelse for plastmaterialerne: PMMA, POM, PEEK, PETG, PEHD 500, PEHD 1000, PETP, PTFE, Teflon, Nylon PA6 og PSS. 


Yderligere kan seminaret omfatte vejledning i standarder, krav og godkendelse, indenfor:

 

  • Fødevare (FKM, FDA, EU 1935/2011)

  • Medico-teknik (MT)

  • Brandsikring (UL94)

  • Antistatik (ESD)


Det er, for de fleste, overraskende, hvor stor udbytte- og produktoptimering der kan opnås ved at konvertere emner i stål, aluminium eller bronze til teknisk plast.

Vi har derfor tidligere afholdt seminarer med fokus på konvertering (metal-til-plast). 


Der kan også fokuseres på et udsnit af de mange adjektiver (tilsætninger), der alle kan tilføres plasten for at give særlige egenskaber. Det kan være egenskaber som friktion, smøreevne, holdbarhed, slip-evne eller styrke. 


Hvor & hvornår?

Seminaret finder sted efter aftale - og kan afholdes enten på vores eller jeres adresse.


Vi anbefaler altid et besøg forbi vores hus, showroom og produktion i forbindelse med seminaret, da vi her har særligt god mulighed for at uddybe i praksis - og fremvise de forskellige bearbejdnings- og konstruktionsmuligheder.


Er du interesseret i et plastseminar eller ønsker du at høre mere, så kontakt vores tekniske chef Robert Bøgekær på Tlf. +45 28454988 eller induflex@induflex.dkVi målretter seminaret til jeres branche og problemstillinger. Vores plastskema er et godt udgangspunkt for overblik over fordele og ulemper ved de enkelte plastmaterialer. Bestil dit plastskema, her.Det har afgørende betydning for styrken i en konstruktion hvilken plast man vælger.Vi gennemgår potentielle farer og ulemper ved at vælge den forkerte plast. Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98371988    

induflex@induflex.dk

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.
Elite_Maerkat_200
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin